Atatürk İlkokulu

WEB https://tuzlaataturk.meb.k12.tr
Adres : Postane Mah. Barbaros Hayrettin Cad. Öykü Sk.
VİZYON : Gelişen ve değişen dünyanın teknolojik değerlerini benimseyen, ilgi ve yeteneklerine göre bunları kullanan, fırsat eşitliği ve iletişimin tam sağlandığı, toplumun değer yargılarına sahip çıkan, topluma sosyal ve kültürel anlamda olumlu katkı sağlayan çağdaş, modern bir eğitim ortamı sunan şeffaf bir yönetimin bulunduğu ve performanslarına göre çalışanların ödüllendirildiği örnek ve lider bir okul olmak.
MİSYON : Cumhuriyetin ilkelerine bağlı Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş medeni ve aydın bir nesil yetiştirmek için düşünen, merak eden, araştıran, sorgulayan, yorumlayan, kendisine ve çevresine değer veren, gelişen teknolojiyi kullanan toplumsal barış ve hoşgörüyü sağlayan, her öğrencinin özel olduğunu, öğrenci yeteneklerini geliştirmesi için örnek bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1932